utorok 13. novembra 2012
Osviežujúca smotanová torta
Smotanová torta ma vždy poteší.V lete je to užasné osvieženie a keď je možnosť dať miesto konzervovaného ovocia čerstvé je o to lepšia! Sama neviem či mám radšej vanilkovú časť alebo čokoládovú....
Potrebujeme: 4 veĺké kysle smotany
trošku mlieka na zriedenie
granko,vanil cukor
piškoty okruhle
ovocie-jahody,mandarinky...(akékolvek)
Postup:
Je veľmi jednoduchý.2 kyslé smotany zmiešame s vanil.cukrom a dve s grankom.Do formy poukladáme piškoty na ktoré nanesieme krém,na krém ovocie zasa piškoty,krém,ovocie a tak stále dokola.Končíme piskotami potretými smotanou navrch dáme ovocie necháme vychladit aspon 2 hodinky aby trosku stuhla a piškotky trošku zmakli a môžme papať.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára