utorok 13. novembra 2012

Osviežujúca smotanová torta



Smotanová torta ma vždy poteší.V lete je to užasné osvieženie a keď je možnosť dať miesto konzervovaného ovocia čerstvé je o to lepšia! Sama neviem či mám radšej vanilkovú časť alebo čokoládovú....


Potrebujeme: 4 veĺké kysle smotany
                     trošku mlieka na zriedenie
                    granko,vanil cukor
                    piškoty okruhle
                    ovocie-jahody,mandarinky...(akékolvek)

Postup:
 Je veľmi jednoduchý.2 kyslé smotany zmiešame s vanil.cukrom a dve s grankom.Do formy poukladáme piškoty na ktoré nanesieme krém,na krém ovocie zasa piškoty,krém,ovocie a tak stále dokola.Končíme piskotami potretými smotanou navrch dáme ovocie necháme vychladit aspon 2 hodinky aby trosku stuhla a piškotky trošku zmakli a môžme papať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára